CAMPANIA ELECTORALĂ 2024

Alegerea noastră ca partener în comunicarea electorală vă oferă oportunitatea unică de a transmite mesajul, misiunea și viziunea dumneavoastră către alegători într-un mod care să genereze impact, rezonând autentic cu audiența vizată.

 Sub sloganul nostru, “Comanda-ți de toate dintr-un singur loc!”, ne propunem să fim soluția completă pentru toate nevoile de promovare, oferindu-vă posibilitatea de a transmite mesajul dorit într-un mod coerent și unitar, prin intermediul unei varietăți impresionante de produse de calitate.

Fluturașe

Fluturașele Oligraf dedicate campaniilor electorale sunt instrumente ideale pentru a distribui mesajul candidatului direct și eficient, ajungând în mâinile alegătorilor într-un format clar și concis.

Pliante

Pliantele create de Oligraf ajută candidații să își structureze informațiile esențiale într-un format ușor de distribuit, crescând astfel gradul de informare și angajament al alegătorilor cu mesajul lor electoral.

Broșuri

Broșurile Oligraf dedicate campaniilor electorale sunt instrumente ideale pentru a distribui mesajul candidatului direct și eficient, ajungând în mâinile alegătorilor într-un format clar și concis.

Afișe

Afișele realizate de Oligraf captează atenția alegătorilor și amplifică mesajul candidaților, oferind o vizibilitate extinsă și un impact vizual puternic în spațiul public, esențial pentru orice campanie electorală de succes.

Banner

Bannerele Oligraf de mari dimensiuni asigură o prezență remarcabilă în peisajul urban, oferind candidaților o platformă vizuală dominantă pentru a-și difuza mesajul și a se diferenția clar în cursa electorală.

Roll-Up

Roll-up-urile Oligraf sunt soluții elegante și eficiente pentru orice campanie, oferind candidaților mobilitate și vizibilitate maximă în evenimente, conferințe sau în spații publice, consolidând recunoașterea și profesionalismul imaginii lor.

Steaguri

Steagurile standard sau tip lacrimă sau tip pană de la Oligraf transformă orice spațiu într-un punct de atracție vizuală vibrant, facilitând candidaților o prezență memorabilă și un impact emoțional puternic, vital pentru conectarea eficientă cu alegătorii și mobilizarea susținătorilor.

Stegulețe

Steagulețele din hârtie de la Oligraf adaugă o notă de sărbătoare și accesibilitate oricărei campanii electorale, fiind perfecte pentru distribuirea în masă, creând o conexiune vizuală instantanee și simpatie în rândul alegătorilor de toate vârstele.

Magneți Frigider

Magneții de frigider personalizați de la Oligraf oferă o metodă subtilă, dar eficientă, de a rămâne în atenția alegătorilor, asigurând o prezență constantă în viețile lor cotidiene și întărind mesajul campaniei electorale cu fiecare vizită în bucătărie.

Mouse Paduri

Mouse pad-urile personalizate de la Oligraf combină utilul cu plăcutul în campania electorală, oferind alegătorilor un accesoriu de zi cu zi care reamintește constant de angajamentele și valorile candidatului, crescând astfel loialitatea și recunoașterea brandului său politic.

Stickere

Abțibildurile de la Oligraf sunt un mijloc accesibil și viral de promovare, permițând candidaților să-și extindă rapid mesajul electoral și să câștige simpatia alegătorilor într-un mod creativ și personalizat.

Pixuri

Pixurile metalice sau de plastic de la Oligraf oferă candidaților oportunitatea de a lăsa o impresie durabilă și elegantă, combinând utilitatea zilnică cu promovarea constantă a campaniei electorale.

Brelocuri

Brelocurile din plastic imprimate de la Oligraf sunt cadouri memorabile și practice, oferind candidaților o metodă eficientă de a-și consolida vizibilitatea și conexiunea emoțională cu alegătorii.

Brichete

Brichetele personalizate de la Oligraf adaugă o scânteie unică campaniei tale, oferind alegătorilor un obiect practic și durabil care poartă mesajul tău oriunde.

Tricouri

Tricourile personalizate de la Oligraf transformă fiecare susținător într-un panou publicitar mobil, crescând vizibilitatea candidatului și unitatea comunității, într-un mod stilat și confortabil.

Șepci

Șepcile personalizate de la Oligraf oferă o expunere excelentă și un suport vizual distinct pentru campania electorală, unind susținătorii sub un simbol comun, practic și la modă.

Veste

Vestele personalizate de la Oligraf creează o imagine de unitate și profesionalism în rândul echipei de campanie, asigurând vizibilitate maximă și un mesaj coerent în public.

Cozoroace

Cozoroacele din carton de la Oligraf aduc un plus de originalitate campaniei, oferind alegătorilor un produs unic, memorabil, ce sporește angajamentul și vizibilitatea mesajului electoral.

Bandane

Bandanele personalizate de la Oligraf aduc un suflu de creativitate și culoare campaniei, consolidând identitatea de grup și sprijinul vizual într-un mod distinctiv și accesibil.

Insigne

Insignele rotunde de diferite dimensiuni de la Oligraf oferă varietate și adaptabilitate campaniei tale, permițând o distribuire strategică și personalizată, pentru maximizarea impactului electoral.

Cocarde

Cocardele de diferite dimensiuni de la Oligraf aduc un plus de solemnitate și recunoaștere vizuală campaniei, marcând apartenența și sprijinul distinctiv pentru candidatul tău.

Panglici

Panglicile de ecuson și brățările de apartenență de la Oligraf reprezintă soluții sofisticate și utile pentru a evidenția suportul și apartenența, amplificând recunoașterea și coeziunea în campania electorală.

Căni

Cănile personalizate de la Oligraf sunt un mijloc excelent de a-ți împărtăși mesajul electoral, oferind alegătorilor un produs practic și de lungă durată, care să le amintească de tine zilnic.

Pahare

Paharele de la Oligraf, personalizate cu mesajul campaniei tale, transformă fiecare eveniment într-o oportunitate de a-ți consolida prezența și a conecta emoțional cu alegătorii.

Cuburi Hârtie

Cuburile de hârtie de la Oligraf, personalizate cu mesajul campaniei, sunt instrumente de birou esențiale ce oferă vizibilitate continuă și reamintesc constant de angajamentele tale electorale.

Cutii Șervețele

Cutii pentru șervețele de reclamă de la Oligraf plasează mesajul campaniei tale direct pe mesele alegătorilor, asigurând o prezență subtilă, dar eficientă și memorabilă.

Clapper

Aplauzometrele personalizate de la Oligraf aduc o atmosferă vibrantă și un suport entuziast pentru candidatul tău, transformând fiecare eveniment electoral într-o experiență memorabilă și interactivă pentru alegători.

Sacoșe

Sacosele de hârtie și pânză de la Oligraf sunt alegeri ecologice și practice pentru a-ți promova campania, arătând angajamentul tău față de mediul înconjurător și comunitate.

Litere Volumetrice

Literele volumetrice mobile de mari dimensiuni de la Oligraf oferă o prezență impresionantă și vizibilă pentru a-ți promova numele și mesajul în moduri inovatoare și memorabile în timpul campaniei electorale.

Steme Volumetrice

Stemele volumetrice mobile de la Oligraf sunt instrumente ideale pentru a amplifica vizibilitatea și recunoașterea partidului tău în timpul campaniei electorale, atrăgând atenția și sprijinul alegătorilor.

Pupitre

Pupitrele mobile de la Oligraf sunt esențiale pentru a-ți susține discursul în timpul campaniei electorale, oferindu-ți o platformă profesională și confortabilă pentru a comunica mesajul tău în mod eficient și memorabil.

Dispensere

Dispenserele noastre pentru produse de promovare sunt esențiale pentru a distribui eficient materialele electorale, evidențiind profesionalismul și angajamentul candidatului în campania electorală.

Fotolii Puf

Alege fotoliile puf în culorile partidului tău personalizate pentru campania ta electorală! Comode, atrăgătoare și personalizate cu logo-ul tău, vor impresiona și atrage susținătorii în jurul tău.

Colantări Autocolante

Obține vizibilitate maximă cu autocolantele Oligraf personalizate pentru campania ta electorală! Culori vibrante și mesaje clare pentru a-ți promova candidatura cu succes.

Producem de la zero cutii de carton personalizate integral din procesul de producție cu logoul, sloganul sau designul clientului, din carton alb, carton negru, din carton natur Kraft sau carton microondulat.

Tipărim de la zero hârtie de ambalaj personalizată cu logoul, sloganul sau designul clientului. Hârtia de ambalaj poate înfășura produsul sau ambala cutia, adăugând un aspect distinctiv.

Tipărim de la zero etichete autocolante din PVC, etichete autoadezive din hârtie, etichete din carton, etichete volumetrice. Aurite, lâcuite selectiv în zone, embosate și decupate după o formă agreată

Confecționăm de la zero sacoșe din hârtie personalizate integral din procesul de producție cu logoul, sloganul sau designul clientului. Ele pot fi aurite, embosate, catifelate, cu mânere șnur sau panglică.

Avantajele noastre sunt

Producem de la zero cutii de carton personalizate integral din procesul de producție cu logoul, sloganul sau designul clientului, din carton alb, carton negru, din carton natur Kraft sau carton microondulat.

Tipărim de la zero hârtie de ambalaj personalizată cu logoul, sloganul sau designul clientului. Hârtia de ambalaj poate înfășura produsul sau ambala cutia, adăugând un aspect distinctiv.

Tipărim de la zero etichete autocolante din PVC, etichete autoadezive din hârtie, etichete din carton, etichete volumetrice. Aurite, lâcuite selectiv în zone, embosate și decupate după o formă agreată

Confecționăm de la zero sacoșe din hârtie personalizate integral din procesul de producție cu logoul, sloganul sau designul clientului. Ele pot fi aurite, embosate, catifelate, cu mânere șnur sau panglică.

Avantajele noastre sunt